Skip to main content

 

Achtergrond

Graag stel ik mezelf aan u voor, mijn naam is Sander de Kroon.

Mijn geschiedenis en opkomst van S&A Calculaties bv.
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als kostendeskundige woningbouw en utiliteitsbouw bij een adviesbureau en daarna nog enkele jaren bij een bouwbedrijf met een gelijknamige functie, vond ik het tijd voor meer uitdaging.
Ik dacht “Dit kan ook anders”, met de ambitie om mijn expertise voor meerdere projecten en opdrachtgevers ter beschikking te stellen.

In 2008 hebben we deze ambitie waarheid gemaakt en het bedrijf S&A Calculaties opgezet! Ik was toe aan meer flexibiliteit en wilde graag mijn eigen expertise en mijn eigen inbreng in een project realiseren. Mijn inbreng in een project werd al snel, met succes, uitbereid met diensten zoals kwaliteitscontroles uitvoeren, opzichterswerken, bouwvoorbereider, projectmanager.
Ik ben van mening dat een goed project om constructieve samenwerking vraagt om tot een goed einde te worden gebracht, en werken wij dan ook graag in teamverband!

 

Scholing

In de loop der jaren heb ik verschillende scholingen gevolgd in bouwtechniek en management. Het volgen van cursussen is belangrijk, dit omdat ook de bouw met de tijd meegaat.
Het is daarom van belang om in scholingen te blijf investeren, te denken aan een cursus aanbestedingsprocedure en management, wat de afgelopen jaren zijn veranderingen heeft doorgemaakt. Na vele jaren ervaring en diverse projecten tot een succesvol einde te hebben gebracht (zie projecten), hebben we een goede reputatie opgebouwd.

 

S&A Calculaties bv en haar kwaliteiten

S&A Calculaties bv overziet snel projecten en brengt de mogelijke uitdagingen die daaraan verbonden zijn voor u in beeld. De uitdagingen van uw project worden vroegtijdig met u besproken. Uitdagingen inzien is belangrijk voor het succes van uw bouwproject, omdat dit onverwachtse vertraging uit de weg ruimt. Als projectmanager ben ik ‘de spin in het web’ en zorg dat alles goed verloopt. Ik sta dan ook voor een pragmatische en respectvolle band naar alle teamleden toe, dit versterkt de samenwerking en zo een ieder met volle enthousiasme deelneemt aan het project. Deze kwaliteiten van S&A Calculaties bv zijn voor zowel u, als opdrachtgever, en het project van belang zodat het einde met efficiëntie en in hoge kwaliteit kan resulteren.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nader kennismakingsgesprek!

Sterk in samenwerking en realistisch in projecten.

- Zorgcentrum Groenstaat te Tilburg